Kort nieuws

Politie blust brandende afvalcontainer

Zondagavond heeft er een brandje gewoed op het skatepark langs de Hospitaaldreef, politieagenten hebben de brand geblust.

Rond 22:10 uur kwam er een melding binnen van een containerbrand op de Hospitaaldreef. Politieagenten waren snel ter plaatse en hebben het brandje door middel van twee brandblussers en zand geblust. De ene afvalcontainer is geheel uitgebrand en de andere raakte door de brand beschadigd.

Het skatepark is oktober 2015 geopend, nadat Jongeren Veilig Stadshart Almere zich voorafgaand aan de jaarwisseling op diverse manieren hadden ingezet om hun leeftijdsgenoten bewust te maken van wat de gevolgen zijn van vandalisme. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *