Nieuws

A6 richting Amsterdam dicht na ongeval

De A6 is richting Amsterdam afgesloten door een ongeval, dat eerder vanmiddag plaatsvond. De politie is nog enige tijd bezig met onderzoek.

Rond 14:00 uur vond er een aanrijding plaats op de A6 ter hoogte van Muiderberg, net buiten Flevoland. Hierbij waren meerdere voertuigen betrokken. Politie, brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Omdat de helikopter op de snelweg moest landen werd de hele rijbaan afgesloten. Inmiddels is de helikopter vertrokken en is de politie nog bezig met onderzoek. Alleen de wisselstrook is open.

Verkeer wordt al na afrit 6 (Tussenring) naar de hoofdrijbaan gestuurd en vervolgens bij knooppunt Gooimeer (Hogering) naar de wisselstrook. Verkeer dat naar Almere Stad, Haven of Poort wil wordt geadviseerd om afrit 6 naar de Tussenring te nemen en een alternatieve route door de stad te kiezen. Verkeer met bestemming Het Gooi en Amsterdam wordt omgeleid via de A27 en de A1.

Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting tot het eind van de middag kan duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *