Nieuws

Gewonde na aanrijding Waterlandseweg

Bij een aanrijding op de Waterlandseweg is zondagavond in ieder geval één persoon gewond geraakt. Naar een mogelijk tweede slachtoffer werd gezocht. De weg was enige tijd afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Zondagavond vond rond half elf een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto plaats op de Waterlandseweg ter hoogte van de carpoolplaats bij de A27. Hierbij is de personenauto zwaar beschadigd geraakt en in de berm tot stilstand gekomen. Eén inzittende is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over een mogelijk tweede inzittende is onduidelijkheid. De brandweer zocht met duikers in het water van de Hoge Vaart. Een getuige zou hebben gezien hoe een persoon langs de waterkant liep vlak na de aanrijding.

De Waterlandseweg was afgesloten vanaf de A27 richting Almere Stad. Hulpdiensten uit Almere, Lelystad en Blaricum zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Een gedachte over “Gewonde na aanrijding Waterlandseweg

  • Ik heb dit ongeval voor me zien gebeuren, de zwarte auto reed vanuit de carpool zo de weg op waardoor de vrachtauto plots moest uitwijken. Ook ik heb iemand zien staan naast de auto passagiers kant.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *