Kort nieuws

Containerbrand in de Bouwmeesterbuurt

In de Bouwmeesterbuurt is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan in een container. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. 

Even na 01:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een ondergrondse container aan de W. Bruinstraat. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Nadat de container was voorzien van een lading water kon de brandweer retour naar de kazerne.

Het is niet bekend waardoor de brand in de container is ontstaan.

Een gedachte over “Containerbrand in de Bouwmeesterbuurt

  • M.J.Th. Sterk

    Het is niet zo moeilijk te raden waardoor de containerbrand is ontstaan… Het gaf een flinke knal zoals er de laatste 2 weken regelmatig te horen zijn. Elke nacht is het raak. Hoezo vuurwerk verbod…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *