Kort nieuws

Gewonde bij bedrijfsongeval in De Vaart

Bij een bedrijf op industrieterrein De Vaart is in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten werden even na half twee gealarmeerd voor een ongeval bij een bedrijf aan de Damsluisweg. Het is niet bekend gemaakt wat er precies is gebeurd, maar er werd kennelijk rekening gehouden met een ernstige situatie. Naast een ambulance werden drie brandweervoertuigen opgeroepen om hulp te verlenen. Ook de politie was met drie voertuigen ter plaatse.

Na enige tijd werd het slachtoffer op een brancard naar buiten gebracht en door de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt bleek de situatie gelukkig minder ernstig te zijn dan het zich in eerste instantie liet aanzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *