Reeks van afval- en containerbranden in Buiten

De brandweer van Almere Buiten is afgelopen nacht in de weer geweest met meerdere kleine brandmeldingen. De reeks van branden duidt mogelijk op brandstichting. De politie heeft in de omgeving gezocht naar mogelijke daders.

De eerste melding was kort voor twee uur in de Zomerstraat in de Seizoenenbuurt. Daar zou afval in de brand staan. Even na half drie volgde eenzelfde melding voor de Wipmolenweg in de Molenbuurt. Hier bleek het om twee verschillende brandjes te gaan, op korte afstand van elkaar. Tenslotte volgde om tien over drie een melding van een containerbrand in de Hofstedestraat in de Landgoederenbuurt.

Alle brandjes konden snel worden geblust, maar richtten wel flinke schade aan. Gisterennacht was er ook al een containerbrand in de Bouwmeesterbuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *