Kort nieuws

Gewonde na eenzijdig ongeval met bestelbus Elementendreef

Dinsdagavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Elementendreef in Almere poort. De bestuurder van de gekantelde bestelbus is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort na 23:15 uur plaats bij de kruising van de Europalaan. De bestelbus is door onbekende oorzaak over de middengeleider gereden. Op de middengeleider is de bestelbus onder andere tegen het stoplicht aan gebotst, waarna de bestelbus is gekanteld. Aanvankelijk leek de bestuurder bekneld te zitten, hierom werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de bestuurder niet bekneld te zitten. De bestuurder is per ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht.

De schade aan de bestelbus en het straatmeubilair is groot. Een berger is ter plaatse gekomen om de bestelbus te bergen. De gemeente zal het straatmeubilair terug gaan plaatsen. Het overige verkeer kon het ongeval in veel gevallen gewoon passeren, een aantal bestuurders moesten even omrijden om op hun bestemming te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *