Nieuws

Woningoverval in de Wittewerf

Maandagavond is er een overval gepleegd op een woning in De Werven. Er is één persoon met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De overval vond rond 22:30 uur plaats op een woning aan de Wittewerf. De politie kwam met 4 eenheden en een hondenbrigade ter plaatse. Nadat er werd aangebeld en een bewoner de deur opende, drongen drie mannen de woning binnen. Ze bedreigden de twee aanwezige bewoners met wapens en ook vond er een worsteling plaats waarbij er geweld tegen de bewoners is gebruikt. De overvallers doorzochten de woning en namen verschillende goederen mee. Nadat de overvallers vertrokken waren, alarmeerde een van de bewoners de politie. Met honden is er in de omgeving gezocht en ook is direct een buurtonderzoek gestart. De politie is nog steeds op zoek naar de drie mannen.

Het signalement van de drie mannen is

  • Rond de 25 jaar
  • Ongeveer 1.80 meter lang
  • Normaal postuur
  • Zwart vest met capuchon
  • De overvallers hadden hun gezicht bedekt.

Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *