Nieuws

Eerbetoon van hulpdiensten aan zorgmedewerkers Flevoziekenhuis

Donderdagmiddag werd het personeel van het Flevoziekenhuis getrakteerd op een eerbetoon van politie, brandweer, ambulancedienst en handhaving. Hiermee werd door de parate hulpdiensten waardering uitgesproken voor het werk van artsen en verpleegkundigen tijdens de coronacrisis. 

Het Flevoziekenhuis is een van de ziekenhuizen waar corona patiënten worden verpleegd. Het medisch personeel en de ondersteunende diensten in het ziekenhuis staan borg voor de zorg aan patiënten die zijn getroffen door het coronavirus, maar zorgen er ook voor dat de overige zorgtaken verder normaal blijven verlopen.

Voertuigen van de hulpdiensten verzamelden zich rond 15:00 uur voor het ziekenhuis aan de Hospitaaldreef. Met luide sirenes werd de aandacht getrokken. Er werd een spandoek onthuld en er werden bloemen overhandigd aan het zorgpersoneel. Medewerkers van het ziekenhuis waren zichtbaar blij met de aandacht. Veel personeel verscheen met duimen omhoog achter de ramen, waarop met papier dankwoorden waren aangebracht. Waar nodig was personeel gehuld in de noodzakelijke beschermende kleding en mondmaskers.

Ook burgemeester Franc Weerwind was bij het eerbetoon aanwezig om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken.

 

4 gedachten over “Eerbetoon van hulpdiensten aan zorgmedewerkers Flevoziekenhuis

 • Raymond luske

  Geweldig dat ze dat ze het zorgpersoneel een gart onder de riem steken terwijl ze zelf ook onder druk staan.

  HULDE en ENORM RESPECT voor al het zorgpersoneel wat zij klaarspelen is ongelooflijk zowel physiek als mentaal om mensen te verzorgen en te redden.
  We wensen jullie allemaal heel veel sterkte !!!!!

  Om het zorgpersoneel en onszelf/anderen te helpen blijf thuis ook met het mooie weer daar helpen we het zorgpersoneel.

  Beantwoorden
 • Prachtig weer weer zo mooi gebaar voor de mannen en vrouwen die zich uitsloven om patiënten beter te maken.

  Beantwoorden
 • Volledige respect voor het zorgpersoneel, maar er gaat daar wel heel veel aandacht naar toe, zo’n eerbetoon is op zijn plaats na deze crisis.
  Het personeel, dat Nederland draaiende houd voor de niet zieke maar ook voor de zieke hoor je nauwelijks wat over.

  Beantwoorden
 • Die brandweermannen kunnen beter vuil gaan ophalen. Beetje gemeenschapsgeld over de balk knikkeren door rond te blijven rijden….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *