Jongen gewond na steekpartij bushalte Staatsliedenwijk

Bij een steekpartij in de Staatsliedenwijk is donderdagmiddag een 15-jarige jongen gewond geraakt.

Dit gebeurde iets voor 17:30 uur nabij de bushalte. Het slachtoffer is na de steekpartij naar zijn flatwoning aan de nabijgelegen Regentesseweg gegaan. Hij is vanaf daar met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De komst van het gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd niet meer afgewacht.

De politie heeft na het incident op beide locaties onderzoek gedaan. Daarbij werden enkele voorwerpen veiliggesteld. Verdere details over de aanleiding zijn nog niet bekend. Ook zijn er op dit moment nog geen aanhouding verricht.

Getuigenoproep
De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er donderdagavond in de buurt van busstation Staatsliedenwijk in Almere is gebeurd. Waarom is dit gebeurd en wie waren erbij betrokken? Mogelijk zijn er mensen die de betrokkenen goed hebben gezien en die een signalement kunnen verstrekken. Iedereen die de politie meer kan vertellen, wordt dringend verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem te bellen met 0800-7000.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *