Kort nieuws

Nieuwe ambulancekleding in Flevoland in gebruik

Het ambulancepersoneel in Flevoland is vanaf vandaag gekleed in nieuwe uniformen. Het project om de hulpverleners in het nieuw te steken loopt sinds 2018 en de uitvoering ervan nadert nu zijn voltooiing.

In 2018 werd door Ambulancezorg Nederland besloten dat het tijd was om een nieuwe kledinglijn te ontwikkelen voor de ambulancemedewerkers. De oude kledinglijn is zo’n 15 jaar in gebruik geweest. Na een ontwikkelingstraject werd er in 2019 een draagproef gehouden. Dat heeft nog enkele aanpassingen opgeleverd en de definitieve nieuwe kledinglijn werd vervolgens vanaf eind 2019 uitgerold.

Het is nu dus de beurt aan het personeel van GGD Flevoland. Vanaf vandaag ziet u ze in de nieuwe uniformen hun werk verrichten.

(Foto: GGD Flevoland)

Een gedachte over “Nieuwe ambulancekleding in Flevoland in gebruik

  • Remco van den Berg

    Het zal vast aan de nieuwste eisen voldoen, maar ik vind de kleur en de vormgeving echt spuuglelijk. Gelukkig komen deze mensen niet om mooi te zijn, maar om levens te redden. En daar heb ik wel diep respect voor!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *