Nieuws

16-jarige slachtoffer brute woningoverval, politie zoekt getuige

Donderdagavond is een 16-jarige bewoonster van een woning aan de Sterrogstraat overvallen door twee donker getinte mannen. Het meisje deed nietsvermoedend de voordeur open toen er werd aangebeld. De mannen drongen de woning binnen en bedreigde haar met een mes en een vuurwapen. Het slachtoffer werd mishandeld, maar ze liep daarbij geen ernstige verwondingen op. Ambulancepersoneel heeft haar opgevangen. Toen de mannen een laptop buit hadden gemaakt gingen ze ervandoor. Het 16-jarige meisje ging achter de daders aan maar verloor ze uit het oog op de Ruisvoornstraat. Eén van de daders droeg een opvallende jas van het postbedrijf TNT. District recherche Zuid roep getuigen op zich te melden als ze informatie hebben over deze overval. Na de 112-melding werd er direct gezocht naar de daders door meerdere politie-eenheden. Ook werd er gezocht in de omgeving waar het slachtoffer ze voor het laatst gezien had. Ondanks de zoekactie werden de woningovervallers niet aangetroffen. De woning blijkt al vaker doelwit te zijn geweest van inbraak. De Technische Recherche heeft uitgebreid onderzoek gedaan rond de woning.

Signalementen
Signalement dader 1:
Donker getinte man, normaal postuur, ongeveer 1.80 m. lang en ongeveer 30 jaar oud. Deze man droeg een jas van het postbedrijf TNT en een zwart wollen muts.
Signalement dader 2:
Donker getinte man, normaal tot slank postuur, ongeveer 1.85 m. lang en ongeveer 30 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte halflange jas met aan de voorzijde grote zakken en een donkergrijze wollen muts.

Uw tip!
Weet u meer over deze overval of heeft u die avond deze mannen gezien in combinatie met de TNT-Post jas? Neem dan contact op met District Recherche Zuid via: 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via: 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *