Nieuws

Twee daders gevlucht na overval op supermarkt De Meenten

Donderdagavond rond 21:35 uur hebben twee personen een gewapende overval gepleegd op een supermarkt in Almere Haven. De politie is opzoek naar de twee daders.

De overval vond plaats op de Jumbo aan de Jaagmeent. Na de overval zijn twee daders op een scooter gevlucht. De politie heeft een Burgernet bericht verspreid met het signalement. Hierin wordt omschreven de daders regenkleding droegen, een normaal postuur hebben en een blauwe en rode plastic tas bij zich droegen.

De politie is ter plaatse om getuigen te horen en onderzoek te doen. Vlak na de overval heeft de politie een groot gebied rondom het kasteel in het Waterlandse bos omsingeld. Mogelijk heeft deze actie een verband met de overval. Het is onbekend of er een buit is gemaakt en of er personen gewond zijn geraakt.

Uitgebreider signalement

Verdachte 1:

  • Man/jongen met donkergetinte huidskleur, ongeveer 180cm lang
  • Droeg grijze gezichtsbedekking over mond en neus, een zwarte jas met een capuchon over het hoofd en reflecterende strepen over de borst, een donkere broek en donkere schoenen.
  • Had een Jumbo-kersttas bij zich

Verdachte 2:

  • Man/jongen met blanke huidskleur, ongeveer 180cm lang
  • Droeg zwarte gezichtsbedekking over mond en neus, een zwarte jas met een capuchon over het hoofd en┬áreflecterende strepen over de borst, een donkere broek en donkere schoenen.
  • Had een rode Vomar-tas bij zich.

Tips? Bel de recherche
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de districtsrecherche van politie Flevoland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *