Kort nieuws

Aanrijding met fietser op Spoorbaanpad

Dinsdagavond is een fietser door een auto aangereden op het Spoorbaanpad. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

De fietser werd rond 18:15 uur door de auto aangereden op het Spoorbaanpad. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Charlie Chaplinweg.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de oorzaak is van het ongeval.

 

4 gedachten over “Aanrijding met fietser op Spoorbaanpad

 • altijd weer hetzelfde verhaal ;oorzaak van ongeval niet bekend ,lijkt mij overduidelijk dat de oorzaak heel bekend is ;fietser wordt aangereden op spoorbaanpad dus de situatie is daar dat de fietser voorrang heeft ,auto moet wachten voor de haaientanden .

  Beantwoorden
  • daar staan niets eens haaientanden maar stopborden en stopstrepen, bijna niemand stopt, een agent heeft zo zijn boekje vol.

 • Pieter Miller

  Typisch geval van niet stoppen voor een stopbord. Ik maak het zelf vaak genoeg mee. Automobilisten rijden, vaak naar beneden kijkent op hun telefoon, het kruispunt over.

  Beantwoorden
 • Ook ik ben daar op de fiets aangereden
  door een auto in augustus om 18.20 uur: mooi weer en klaar lichte dag. Het is daar overzichtelijk. Staan 4 stopborden en doorgetrokken streep. De meeste auto’s rijden door omdat ze vanaf rotonde Randstad onder het viaduct door naar Filmwijk een hellingproef moeten doen of denken gas te geven, want dan hoef ik niet te stoppen!!!!!! Snap het echt niet dat daar zoveel ongelukken kunnen/mogen gebeuren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *