Kort nieuws

Jongen beroofd van spullen in Bibliotheek

Op vrijdag 24 januari is een 15-jarige jongen in de Bibliotheek van Almere beroofd van zijn spullen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer wordt rond 18:00 uur in de Bibliotheek in Almere Centrum aangesproken door een jongeman. Hij vraagt of hij zijn telefoon mag lenen om even te bellen. Het slachtoffer stemt in en loopt met de dader naar buiten. Op dat moment komen er nog twee jongens bij staan.

Na een stuk lopen, bedreigt de jongen (die hem in eerste instantie om de telefoon vroeg) het slachtoffer met een mes. De dader dwingt het slachtoffer het Lumièrepark in te lopen. Hij eist nog een aantal andere spullen en gaan er vervolgens snel vandoor.

Signalement
Het gaat om drie jongens met een getinte huidskleur. Allemaal tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. De dader die om de telefoon vroeg heeft een stevig postuur, de andere twee een slank postuur.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien van deze straatroof in de vroege avond van vrijdag 24 januari? Of heeft u in de omgeving van Lumièrepark misschien een camera hangen? Neem dan contact op met de Politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Alle informatie helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *