Nieuws

Twee gewonden na aanrijding tussen werkbus en auto op Vrijheidsdreef

Woensdagmiddag omstreeks 14:30 uur heeft er op de Vrijheidsdreef een aanrijding met letsel plaatsgevonden. 

Ter hoogte van de Rembrandtweg botsten een auto en een werkbus tegen elkaar. Omdat er geen sprake was van beknelling was de inzet van de gealarmeerde brandweer niet nodig. In totaal kwamen drie ambulances ter plaatse om alle betrokken personen medisch te verzorgen. Uiteindelijk zijn twee mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval was verkeer richting de Tussenring genoodzaakt om een alternatieve route te zoeken, de weg richting de Randstaddreef kon later weer worden opengesteld. Beide voertuigen raakten fors beschadigd aan de voorzijde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *