Nieuws

Gewonde na ongeval Hollandsedreef

Vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hollandsedreef op de kruising met de Bartokweg. Er is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 23:45 uur. Op de kruising zijn twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken op verwondingen. Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan beide voertuigen is groot. De exacte oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De auto’s zijn later door een berger afgevoerd. Het verkeer vanaf de Stedendreef richting de Hogering kon het ongeval niet passeren, via de woonwijk kon men omrijden.

Een gedachte over “Gewonde na ongeval Hollandsedreef

  • Deze kruising is erg druk en levensgevaarlijk en ze rijden als gekken op de Hollandsedreef er gebeuren heel veel ongelukken maar de gemeente blijft maar lekker de andere kant opkijken er moeten eerst doden vallen voordat er stoplichten komen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *