Kort nieuws

Getuigen voor een poging overval slijterij

Maandagavond 3 februari heeft op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten een man geprobeerd een overval te plegen bij een slijterij.

Rond 18:10 uur kwam een man de winkel binnen. Hij haalde een steekwapen tevoorschijn en wilde geld hebben. Het winkelpersoneel wist de man, zonder buit, de winkel uit te jagen. Hij is weggerend in de richting van de Evenaar/Bloemenbuurt.

Signalement

De verdachte betreft een man tussen de 15 en 18 jaar oud met een mager postuur, ongeveer 1.60 meter en een licht getinte huidskleur. Op het moment van de poging overval had de verdachte een zwarte jas aan met een capuchon.

Getuigen

De politie is op zoek naar de verdachte en getuigen van dit incident. Was u maandavond rond 18:10 uur op of rond het Rio de Janeiroplein en heeft u iets gezien? Of denkt u iemand te herkennen aan het signalement? Bel dan 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000 of ga naar de website https://www.meldmisdaadanoniem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *