Kort nieuws

Verdachte aangehouden voor fatale mishandeling Markerkant

Op dinsdag 28 mei heeft de politie een verdachte aangehouden die vermoedelijk is betrokken bij de dood van een 38-jarige man op de Markerkant.

Dit gebeurde afgelopen zondag rond 10.30 uur aan de Markerkant 11 in Almere Stad. Bij de mishandeling raakte een 38-jarige man uit Almere zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar later overleden. De verdachte vluchtte direct na het incident. De identiteit van de man was bekend. Het gaat om een 37-jarige man die in Almere verbleef. Volgens de website Boevennieuws gaat het om een langlopende burenruzie tussen het slachtoffer en de verdachte die in een appartementencomplex in Waterwijk woonden. Een dag voor het fatale incident was er wederom sprake van een conflict, wat op video is vastgelegd.

Uit onderzoek van de recherche bleek uiteindelijk waar de verdachte zich vermoedelijk schuilhield. De man is dinsdagavond rond 23.45 uur op straat aangehouden in Almere Poort op verdenking van moord dan wel doodslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *