Kort nieuws

Hotel Hajé korte tijd ontruimd vanwege brandmelding

Hajé Hotel Restaurant de Lepelaar langs de A6 richting Lelystad is in de nacht van dinsdag op woensdag korte tijd ontruimd. Er raakte niemand gewond.

Rond 01.30 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd dat er brand zou zijn. Ter plaatse bleek het mee te vallen. Hajé laat weten dat een melder is afgegaan en een alerte gast heeft daarvan melding gedaan bij de politie en brandweer. Het bleek loos alarm.

Het hotel is vanwege het alarm korte tijd ontruimd geweest. De gasten konden binnen een half uur weer terug naar hun kamer.

 

2 gedachten over “Hotel Hajé korte tijd ontruimd vanwege brandmelding

 • Na recentelijk hotel Haje bezocht te hebben,zijn er ook nu oude en stoffige brandmelders gezien..
  Kamer was vuil,gebreken bij douche,stopcontacten, plinten..
  Ook in de keuken is het qua hygiëne verre van goed,he tt eten wat geserveerd wordt is niet ok,te gaar,smakeloos en niet op warm genoeg,het personeel is onkundig, de leiding na aangesproken te hebben,grof,ongeduldig en zeer ongeduldig met ontkennende antwoorden.
  Ook de Keuringsdienst van Waren,GGGD moet hiervan op de hoogte gebracht worden .

  Beantwoorden
 • Wat een boel ellende noemt u op! Dat kan ik echt niet plaatsen. Ik kom gemiddeld 2 per maand in de Hajes aan beide kanten van de A6 Ik wordt er altijd vriendelijk en correct geholpen. En de kwaliteit van het eten is gewoon in orde. Prijskwaliteit is goed!
  Het kan best zijn dat u een slechte moment heeft getroffen overal gaat weleens wat mis. Maar wat u nu schrijft klopt in mijn ogen van geen kanten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *