Kleine brand in woning Meesterstraat

In een woning aan de Meesterstraat in Stad heeft zondagavond een kleine brand gewoed.

De melding kwam rond 22:45 uur binnen bij de meldkamer, vlak nadat de brandweer was vertrokken bij de inzet op de naastgelegen Delfzijlsingel. Bij aankomst van de hulpdiensten had de bewoner zijn woning reeds verlaten. Het bleek te gaan om een geval van een pannetje op het vuur. Het desbetreffende pannetje kon snel buiten worden gezet.

Omdat de bewoner wel enige rook had ingeademd heeft men een ambulance laten komen om de man te verzorgen.De schade bleef hierdoor beperkt. Met een overdrukventilator en het open zetten van de ramen werd vervolgens de woning geventileerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.