Kort nieuws

Magneetvissers vinden gestolen kluis in Waterwijk

Magneetvissers hebben zondagmiddag in Waterwijk een gestolen kluis uit het water gevist. In de kluis zaten verschillende oude papieren.

Magneetvissers van het YouTube-kanaal Dutch Discovery waren zondagmiddag aan het magneetvissen in Waterwijk. Magneetvissers gooien een sterke magneet in het water in de hoop wat te vangen zoals fietsen, kluizen en andere waardevolle spullen.

Bij de IJsselmeerbrug vonden de vissers een kluis in het water. Nadat de kluis op de kant was getrokken zagen de magneetvissers dat er verschillende oude documenten in de kluis zaten zoals een koopakte en trouwboekje.

De magneetvissers schakelden de politie in omdat het mogelijk zou gaan om een gestolen kluis. Een agent heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De kluis bleek eerder dit jaar gestolen te zijn in Almere. De politie gaat de kluis met documenten, welke mogelijk van grote emotionele waarde zijn, herenigen met de eigenaar.

3 gedachten over “Magneetvissers vinden gestolen kluis in Waterwijk

 • Henk van Blitterswijk

  op 12 maart om 07.54 uur melding gedaan van deze kluis bij politie algemeen op 0900-8844
  jammer dat er op deze melding niets is ondernomen door de politie !!
  Ik ga ze in ieder geval niet meer bellen, erg jammer

  Beantwoorden
  • Klopt ik heb een naam

   Heeft het nog zin dan om de politie voor iets te bellen in deze stad, grote bende is het hier.

 • Ik ken het probleem.. ik Kruidenwijk ook een kluis gevonden.. politie gebeld en vervolgens kluis ligt nog steeds op de Zelfde plek en er word niks mee gedaan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *