Nieuws

Twee gewonden bij ongeval Vogelweg

Zaterdagmiddag zijn er bij een ongeval op de Vogelweg twee personen gewond geraakt. Het ging mis op de kruising met de Tureluurweg.

Rond 17.05 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een ongeval. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Een aantal andere inzittenden werden ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De brandweer heeft beide voertuigen nagekeken en is vervolgens weer retour kazerne gegaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De kruising staat bekend als gevaarlijk punt. Vroeger maakte bijna alleen landbouwverkeer gebruik van de kruising, maar met de komst van de wijk Nobelhorst en Oosterwold is het een druk bereden kruispunt geworden.

2 gedachten over “Twee gewonden bij ongeval Vogelweg

  • Ilonka weber

    Hopelijk snel een rotonde,lui met Ferrariā€™s gebruiken de vogelweg ook als racebaan gggrrr?

    Beantwoorden
  • Laatst ook bijna slachtoffer geworden. We wilden linksafslaan Oosterwold in, en remden dus af. Achter mij twee auto’s. Een of andere aso in de achterste auto ging toen inhalen. Gelukkig keek ik goed in de spiegel anders was het een zwaar ongeval geworden…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *