Kort nieuws

Brand in aanhanger Prismastraat

In de nacht van woensdag op donderdag werd een kleine brand ontdekt in een aanhanger in de Prismastraat. Een buurtbewoner kwam om ongeveer kwart over twee thuis en zag vlammen in de aanhanger die een stukje verderop, gekoppeld aan een bedrijfsbus, geparkeerd stond, waarop hij onmiddellijk de brandweer heeft gealarmeerd. Omdat het om een nog beginnende brand ging kon deze eenvoudig worden geblust, waardoor de brandweer al binnen enkele minuten weer terug kon keren naar de kazerne.

De bedrijfsbus en aanhanger zijn van een hoveniersbedrijf. In de aanhanger lag een zeil en er stond een pompwagen in. De aanhanger, het zeil en de pompwagen hebben brandschade opgelopen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *