Nieuws

Gevluchte arrestant meldt zich op het bureau

De verdachte, die zich op dinsdagavond 5 augustus onttrok aan zijn aanhouding voor belediging, heeft zich woensdagmiddag gemeld op het bureau. Daar is de man, een 20-jarige Almeerder, aangehouden. De man zit vast en zal worden verhoord. Deze nieuwe ontwikkeling wordt meegenomen in het lopende onderzoek.

Op dinsdag 5 augustus, rond 19.30 uur, wilden agenten de verdachte aanhouden voor belediging op de Francois Valentijnstraat. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding en werd daarbij geholpen door een aantal familieleden en omstanders die zich met de aanhouding gingen bemoeien. Deze groep personen belaagden vervolgens de agent waarna er een worsteling ontstond. Hierop loste een andere agent een waarschuwingsschot. Uiteindelijk wist de verdachte die was aangehouden voor belediging zich te ontrekken aan zijn aanhouding.

Eerder werden er al twee mannen uit de groep , een 21-jarige man en een 42-jarige man, aangehouden. De twee aangehouden verdachten zijn heengezonden met een dagvaardiging. Een derde verdachte, een 14-jarige Almeerder, werd woensdag 6 augustus aangehouden. Deze jongen werd verhoord en heeft een boete opgelegd gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *