Nieuws

Auto belandt in sloot Stedenwijk

Een auto is vrijdagochtend in Stedenwijk in een sloot beland. Er raakte niemand gewond.

De hulpdiensten werden rond 06.30 gealarmeerd dat er een auto te water was geraakt bij de Hoogezandstraat. Een geparkeerde auto bleek door een onbekende oorzaak ter hoogte van het Ter Apelpad het water in te zijn gereden. Op dat moment zat er niemand in de auto.

Een brandweerduiker heeft nog een korte duik gemaakt om er zeker van te zijn dat alles in orde was. De duiker heeft nog enkele spullen van de eigenaar uit de auto gehaald. Een opgeroepen traumahelikopter kon al snel weer terugkeren richting Amsterdam. Bergers hebben de auto uit het water gehaald.

Het is niet de eerste keer dat op de Hoogezandstraat een auto te water raakt. In oktober 2017 gebeurde dat ook al eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *