Nieuws

Meerdere aanhoudingen na schietpartij Middenhof

Vrijdagavond rond 22.15 uur vond er een schietpartij plaats aan de Middenhof in Almere Haven. Bij de schietpartij waren vier mannen betrokken. De politie heeft gedurende het weekend meerdere personen aangehouden.

Twee mannen belden die avond aan bij de woning aan de Middenhof en er ontstond een ruzie met twee andere mannen uit de woning op straat. Buurtbewoners alarmeerden de politie omdat ze de geschreeuw en schoten hoorden. Een van de ruziënde personen heeft een paar keer geschoten en daarbij een van de andere mannen geraakt. De toedracht van de schietpartij wordt uitgezocht. De politie wilt niet bekend maken hoeveel personen er zijn aangehouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *