Persberichten

Man aangehouden na korte achtervolging in Poort

Zondag 14 oktober kwam rond 04.45 uur de melding dat er op de parkeerplaats bij het Muiderzandweg in Almere een vechtpartij zou plaatsvinden. Een 53-jarige man uit Delfgauw bleek bedreigd te zijn door een onbekende man die ervandoor gereden was. Het kenteken van de verdachte auto was bekend en agenten zagen op de IJmeerdijk de verdachte rijden en probeerde hem tot stoppen te manen. Hierop keerde de verdachte en reed weg waarna een achtervolging werd ingezet. Met hoge snelheid werd gereden via de Poortdreef, Europalaan, Duitslandlaan, Achillesstraat naar het Osirispad. Daar stapte de verdachte uit de auto en rende weg maar kon worden aangehouden. De 29-jarige man uit Almere bleek ook onder invloed van alcohol te rijden (540 ug/l) en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *