Gewonde bij schietpartij in Haven

In de Hoven in Almere Haven heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Tenminste één persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 22:20 uur vond op het Middenhof een schietpartij plaats. De politie meldt dat de schietpartij plaatsvond naar aanleiding van een ruzie. Tenminste één persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet om sporenonderzoek te kunnen doen.

Signalement
De politie heeft via Burgernet een signalement verspreid van twee verdachten. De politie zoekt twee donker getinte mannen, donker gekleed en tussen de 20-30 jaar oud,een met dreads en een pet. De politie heeft onder andere met een helikopter gezocht naar de twee mannen. De mannen zijn nog niet aangetroffen.

Een gedachte over “Gewonde bij schietpartij in Haven

 • 17 februari 2019 om 15:22
  Permalink

  Weet waarom. Die negers hebben altijd ruzie om wijven. Ook in dit geval weer. Vervelende mensen, drugsdealers, lopen 24/7 met mes of pistool…

  En maar kankeren op al die tata’s die elke dag hun nest uit mogen om half 6 om voor deze jongens de sociale dienst uitkering bij elkaar te werken.

  Soms vraag ik me wel eens wie er nou gek zijn….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.