Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van mishandeling conducteur

Woensdagavond 20 februari werd een hoofdconducteur mishandeld door een tot nu toe onbekende man. De politie zoekt getuigen.

De politie meldt dat de mishandeling plaatsvond tussen 21.15 uur en 21.30 uur in de trein ter hoogte van Almere Oostvaarders. De trein reed op dat moment van Lelystad Centrum (vertrek 21:10 uur) naar Almere Oostvaarders (aankomst 21:20) en reed op de route Zwolle naar Amsterdam Centraal.

De politie vraagt getuigen van het incident zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 en dan vragen naar de recherche van politie Almere Buiten-Hout. Ook kunnen Facebookgebruikers een persoonlijk bericht sturen naar de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *