Kort nieuws

Hulpdiensten rukken uit voor een pannetje op het ‘vuur’

Dinsdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een woningbrand aan het Zuidwoldepad in Stedenwijk. Het bleek te gaan om een pannetje op het ‘vuur’.

De hulpdiensten werden rond 21:50 uur opgeroepen voor de woningbrand. Aangezien er sprake zou zijn van een in de woning aanwezige bewoonster zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt. De brandweer rukte onder andere met twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit, ook is er direct een ambulance ter plaatse gekomen.

Al snel bleek de brand mee te vallen. De pan is door de brandweer naar buiten gebracht. Vervolgens heeft de brandweer de woning geventileerd. De bewoonster is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *