Persberichten

Almeerder aangehouden na inval in drugslab Poldervlak

Op maandag 17 december viel een team van de politie Almere Buiten op drie adressen op bedrijventerrein Buitenvaart en Poldervlak binnen. Aanleiding voor de inval was het vermoeden dat de eigenaar van de panden banden zou hebben met illegale hennepteelt.

In het woonhuis en in twee bedrijfspanden, die onderdeel uitmaakten van de actie, trof het team onder andere een grote hoeveelheid contant geld aan, materiaal dat gebruikt wordt bij het vervaardigen van soft- en harddrugs, amfetaminen en een lab voor de productie van amfetamine aan. Zowel de brandweer als mensen van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen van de politie hebben geassisteerd bij de ontmanteling.

Een 51-jarige man uit Almere is bij de actie aangehouden. Hij wordt donderdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *