Persberichten

Drugsdealer en klanten aangehouden

Op vrijdag 19 oktober is een 32-jarige man uit Almere aangehouden. Hij wordt verdacht van het bezitten van en op grote schaal dealen in verdovende middelen.

De politie startte in maart een onderzoek nadat er meldingen binnenkwamen dat de man op grote schaal verdovende middelen zou dealen in Almere Buiten.

Op vrijdag 19 oktober is de verdachte door een arrestatieteam aangehouden toen hij in de auto zat te wachten op een klant. Eerder die dag werden al drie vermeende klanten van de dealer aangehouden, ook zij kwamen uit Almere.

Na de aanhouding werd tijdens de huiszoeking bij de verdachte thuis in de Bouwmeesterbuurt een groot geldbedrag aan contanten gevonden en verschillende pakjes met verdovende middelen. Ook werd een auto in beslag genomen. De politie gaat verder met het onderzoek.

Dit artikel is een persbericht van politie.nl

3 gedachten over “Drugsdealer en klanten aangehouden

 • Hans ten Oort

  Waarom zijn er klanten aangehouden ? Je kunt die rotzooi als je de weg weet op iedere straathoek kopen, bij een dance event gaan meer pilletjes rond dan de gemiddelde apotheek aan medicijnen op voorraad heeft en iedere ‘blower’ heeft wel een 06 nummer
  van een jongetje op een scootertje die het spul even aan huis komt brengen.

  Beantwoorden
  • @Hans

   Zolang mensen een vraag creƫren, en de dealers deze ongereguleerde markt met geweld kunnen domineren, zul je dit probleem houden. Kopers zijn net zo fout als de verkopers zolang het verboden is. Het is in mijn ogen ook niet meer dan logisch dat kopers ook gestraft worden. Het feit dat er mensen zijn die van een jochie op een scooter drugs aannemen zonder vraagtekens te zetten bij de gevaarlijke situatie waarin een minderjarige zich begeeft, zet wel vraagtekens bij het morale kompas van sommige gebruikers. Hetzelfde geldt voor dealers die aan minderjarigen verkopen.

   Enige manier om dit probleem minder groot te maken is het legaliseren en reguleren van deze markt, om het zo minder gevaarlijk te maken voor de kopers (en verkopers).

  • toch blijft het kopen daarvan ook strafbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *