Kort nieuws

Burgemeester sluit opnieuw bedrijven tijdens onderzoek naar wapenhandel

Naar aanleiding van een lopend onderzoek heeft de politie op vrijdag 19 oktober een inval gedaan bij een bedrijfspand aan de Grote Markt en bij een bedrijfspand aan de Palmpolstraat.

Daarbij zijn 5 aanhoudingen verricht, zo meldt Omroep Flevoland. Op de Grote Markt betrof het een pand van Poolcentrum Almere alwaar meerdere agenten gisteren onderzoek deden. Het onderzoek richt zich op de handel in wapens. Vanwege het risico voor de openbare orde dat de mogelijke aanwezigheid van handel in wapens met zich meebrengt, heeft burgemeester Weerwind van Almere beide bedrijven per direct gesloten voor de duur van twee weken.

Gedurende deze periode wordt onderzocht of langere sluiting gerechtvaardigd is, zo laat de gemeente weten. Omdat het een lopend onderzoek betreft, kan er op dit moment niet meer informatie over naar buiten worden gebracht.

Een gedachte over “Burgemeester sluit opnieuw bedrijven tijdens onderzoek naar wapenhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *