Nieuws

Schuurbrand slaat over op woningen Velsenpad

Op het Velsenpad is in de nacht van donderdag op vrijdag brand uitgebroken in een achtertuin, waardoor een schuur en enkele schuttingen in brand vlogen. De brand sloeg al snel over naar de woningen zelf.

Er werd opgeschaald naar ‘middelbrand’ en enkele omliggende woningen werden uit voorzorg door de politie ontruimd. Voor zover nu bekend is heeft in ieder geval één woning brandschade opgelopen en een naastliggende woning rookschade. Bewoners van andere woningen konden al snel hun huis weer in. Bewoners van de getroffen woningen zijn in eerste instantie opgevangen bij overburen.

De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft vervolgens in de betrokken woningen metingen verricht. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is geweest van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *