Nieuws

Twee aanhoudingen na vuurwapenmelding

De politie is vrijdagavond lange tijd bezig geweest met een vuurwapenmelding in de omgeving van de Markerkant. Een politiehelikopter heeft daarvoor lange tijd boven Almere Stad rondgecirkeld. 

Een getuige zag dat iemand mogelijk met een vuurwapen bezig was, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Agenten hebben zich op meerdere plekken op en rondom de Markerkant strategisch opgesteld op zoek naar de verdachten.

Uiteindelijk werd op de Randstaddreef een auto door de politie staande gehouden. Rond 20:45 uur werd ook op de Markerkant via een uitpraatprocedure een automobilist uit een bestelauto gehaald. Beide personen zijn aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *