Nieuws

Mannen aangehouden na verdachte situatie bij woning Koningstraat

Dinsdagavond omstreeks 21.45 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Koningsstraat in de Staatsliedenwijk. Bij de woning waren luide knallen gehoord. Agenten gingen direct ter plaatsen om poolshoogte te nemen. Terwijl agenten de woning in het zicht hadden kwamen twee mannen, van 36 en 38 jaar oud uit Almere, naar buiten lopen. Zij werden direct aangehouden. Omdat er mogelijk nog andere personen in de woning aanwezig waren werd uiteindelijk ook een onderzoek ingesteld in de woning. Hiervoor werd eerst de hulp van het arrestatieteam ingeroepen, omdat er rekening werd gehouden dat er mogelijk vuurwapens in het spel waren. Toen zij de woning betraden bleek er niemand meer aanwezig te zijn. Hierop werd de omgeving weer vrijgegeven. De Forensische Opsporing en een hondengeleider zijn daarna ter plaatse gekomen voor verder onderzoek in de woning. De twee mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *