Nieuws

Drie aanhoudingen na steekincident Food Passage

In de Food Passage in het centrum van Almere Stad heeft donderdagavond een steekincident plaatsgevonden. De politie heeft drie personen aangehouden. 

Het steekincident vond rond 18:20 uur plaats in de Food Passage. Voorafgaand aan de steekpartij vond een vechtpartij plaats, waarbij ongeveer tien personen waren betrokken. Het slachtoffer van de steekpartij raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om medische ondersteuning te bieden.

De politie heeft drie verdachten aangehouden: een 18-jarige man uit Eindhoven, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 16-jarige jongen uit Almere.

10 gedachten over “Drie aanhoudingen na steekincident Food Passage

 • M. Cremer

  Het moet niet gekker worden in Almere! Ik bevind me steeds minder buiten de straal van 10 km vanaf mijn huis. Of ik moet gehaald worden met de auto. Na 21.00 uur niet meer met de hond naar buiten! Het gebied van de Food Passage is voor mij al heel lang not-done.

  Beantwoorden
  • Nou blijf jij lekker binnen de straal van 10 km. Niemand zal je missen. Doeg

 • Zo jammer dat de food passage altijd zo’n slechte waardering krijgt. Een nette Aldi en Deen als supermarkten en een paar overgebleven kleinere winkels, waaronder een geweldige viswinkel verdienen beter dan een slechte beoordeling na een incident die zelden op die plek voorkomt.
  Het zou wel helpen als de zitjes zouden verdwijnen en de beveiliging actiever aanwezig zouden zijn, veel ouderen blijven weg vanwege de hangjongeren die de zitjes bevolken.

  Beantwoorden
  • Wat erg zeg …zoiezo geen fijne plek om te winkelen de helft van de winkels is al gesloten daarbeneden , toevallig weet ik dat er 1beveiliger rondloopt in citymall
   Want ik kom alleen bij Deen om mijn boodschappen te doen en er wel altijd een beveiliger met zwarte krulletjes die altijd actief rondloopt en altijd de jongeren wegstuurt daar heb ik wel eens een praatje meegemaakt …deze meneer zie ik niet meer ik zie momenteel helemaal geen beveiliging misschien een idee om permanent een beveiliging neer te zetten.

  • Tja vooral voor de omstanders bezoekers vind ik het erg dat ze dit mee moeten maken
   beveiliging!! volgens mij is er ook maar 1beveiliger voor een heel gebied ???er was wel een beveiliger
   Die actief bezig was is daar?? Zorgt
   Dat de daklozen daar niet rondhangen en heb hem ook aanhoudingen zien verrichten maar bijkbaar staan ze er ook af en toe?? Zonde

 • Ik heb veel vecht partijen gezien alemaal met zelfde gedrag patron. het probleem wordt niet opgelos met zitjes maar meer met de kinderen bespreken en risico groepen onder de loep zetten en steunen met deskundige. Ze moeten leren waar licht de grens. Probleem is probleem , in food passaje of in parkeer plaats is niet verschil.

  Beantwoorden
 • doet er niet toe

  het kan en mag allemaal in almere de laatste tijd is het wel heel erg vandaar dan wij ook allemaal thuis blijven . want uit gaan neemt een groot risico met je mee,

  Beantwoorden
 • Oud inwoner

  Almere verpaupert lekker snel, steek en schietpartijen zijn aan de orde van de dag!
  Laat me raden……
  Almere wil groeien, momenteel alleen in criminaliteit. Al het geld naar de floriade maar niks naar veiligheid. We hebben geen plantjes en boompjes nodig maar een harde hand met ballen en macht.
  Ik woon er al 40 jaar, maar ik wordt er niet trotser op. Vind ik een plek waar ik me weer Nederlander voel dan ben ik weg!

  Beantwoorden
  • Wat heeft dit nou weer met ‘je Nederlander voelen’ te maken? Voel je je wel Nederlander met de pedo’s en kinderverkrachters die allemaal Hans, Kees en Peter heten? Ga inderdaad lekker weg, maar wel graag UIT NEDERLAND.

  • Zal ik je mee helpen zoeken naar een plek waar je je meer “Nederlander” voelt? Zijn we van je af. Laat maar weten, ik zoek graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *