Kort nieuws

Zwaan op het spoor zorgt voor kleine vertraging

Zondagavond heeft het treinverkeer bij Almere Poort last gehad van een zwaan op het spoor. De zwaan kwam met de schrik vrij.

De zwaan besloot neer te strijken op het spoor bij Almere Poort ter hoogte van de Europalaan. Machinisten hebben van de treindienstleider een aanwijzing gekregen om zachter te rijden om een aanrijding te voorkomen.

Medewerkers van de Dierenambulance Midden Nederland en ProRail incidentenbestrijding hebben de zwaan gevangen. Nadat de zwaan was gevangen hebben de medewerkers van de dierenambulance de zwaan gecontroleerd. De zwaan mankeerde niets en is ver weg van het spoor weer vrijgelaten.

Foto’s: Dierenambulance Midden Nederland (@DAMNL247) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *