Nieuws

A6 weer open na ernstig ongeluk

Op de A6 bij Almere Buiten is zondagavond een auto over de kop geslagen. Tenminste één persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 21:30 uur vloog bij de bocht van de A27 naar de A6 richting Lelystad een auto door een onbekende oorzaak over de kop. De auto kwam tegen de vangrail tot stilstand. Een traumahelikopter uit Rotterdam is ter plaatse gekomen en is op de snelweg geland. Het is niet bekend hoeveel personen gewond zijn geraakt.

Afsluiting

Vanwege het ongeval was de A6 richting Lelystad enige tijd afgesloten. Op de A27 reden automobilisten tussen de pylonnen door en negeerden daarbij een grote vrachtwagen met een knipperende pijl. Het is niet bekend of de betreffende bestuurders een bekeuring toegestuurd krijgen.

De A6 en de A27 zijn inmiddels weer volledig vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *