Nieuws

Arrestatieteam ingezet bij aanhouding Eilandenbuurt

De politie heeft afgelopen nacht met een arrestatieteam een persoon aangehouden in de Eilandenbuurt. Het is niet bekend waarvoor de persoon is aangehouden. 

Rond 23:30 uur zette de politie de omgeving rondom de hoek van de Lofotenweg met de Jerseystraat af. Agenten met kogelwerende vesten hielden continu zicht op de voor en achterkant van een woning aan de Lofotenweg. Vermoedelijk zat een verdachte in een tuin en wilde deze niet vrijwillig naar buiten komen.

Een arrestatieteam is rond 00:50 uur de achtertuin binnengevallen. Bij de actie werd gebruik gemaakt van twee flashbang-granaten met een luide knal met lichtflits om de verdachte te desoriënteren. De verdachte is met een politieauto afgevoerd.

Een gedachte over “Arrestatieteam ingezet bij aanhouding Eilandenbuurt

  • Helen Skufis (Gilboe)

    Het is goed om zien dat jullie daar de boeverij en terroriesten opkuisen. Ik ben Belgische en woon in de Verenigde Staten (Michigan) en heb heel wat beklag over hoe de Amerikaanse politie ze helemaal niet arresteren, ze zijn hier omgekocht en te dwaas en lui om zoiets te bevechten (korruptie in Ypsilanti).

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *