Nieuws

Grote zoekactie zwemstrand Haven na verdachte situatie

Bij het zwemstrand in Almere Haven is een grote zoekactie gaande waarbij politie en brandweer zijn betrokken. Een zwemmer bleek in het water iets verdachts te hebben gezien.

Eenmaal thuis besloot de persoon om toch de politie te waarschuwen. Wat de verdachte vondst is blijft voorlopig nog onduidelijk. De brandweer is op verzoek van de politie eveneens met spoed ter plaatse gekomen, zo verklaarde een woordvoerder. Uiteindelijk zijn twee duikers te water gegaan om te gaan zoeken.  Op aanwijzing van de melder, die door de politie is opgehaald, is later nog een keer gericht gezocht. Daarbij zijn nog een aantal extra mensen in het water gegaan om te assisteren bij de zoekactie.

Update: De zoekactie is beëindigd. In het water is niets aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *