Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding tussen twee scooters Mastgatpad

Op het Mastgatpad in Waterwijk heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee scooters. Twee personen raakten daarbij gewond.

Rond 14:00 uur kwamen op het fietspad twee scooters met elkaar in botsing. Dat gebeurde op het Mastgatpad tussen de Ketenstraat en het Grevelingenpad. Beide scooterrijders raakten gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om uitgebreid onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Na een uitgebreide analyse viel te concluderen dat beide scooters vanuit de richting van het centrum kwamen. Daarnaast blijkt dat de bestuurder van de zwarte scooter linksaf sloeg om de steeg in te rijden. De witte scooter reed, van achteren komend, in de zijkant van de afslaande zwarte scooter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *