Nieuws

Explosief gevonden in Eilandenbuurt, omgeving afgezet

In de Fijistraat in de Eilandenbuurt is zondagochtend een explosief gevonden. De omgeving is inmiddels weer vrijgegeven.

De politie, brandweer, ambulance en EOD (Explosieven Opruimingsdienst Defensie) zijn ter plaatse voor onderzoek. Volgens een woordvoerder van de politie ligt het object buiten en zijn er uit voorzorg meerdere woningen ontruimd. Ook burgemeester Weerwind is ter plaatse geweest en heeft zich laten informeren over de situatie.

Inmiddels is het voorwerp, naar verluidt een handgranaat, veiliggesteld. De politie is op zoek naar getuigen die vannacht iets gezien hebben.

 

Een gedachte over “Explosief gevonden in Eilandenbuurt, omgeving afgezet

  • Voor diegene die dit heeft achter gelaten. Gaarne volgende keer even de handgranaat testen. Pin eruit halen, handgreep eraf halen (hoewel deze er normaliter vanzelf eraf gaat door veerdruk) tot 10 tellen en klaar. Terug in elkaar zetten is niet nodig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *