Nieuws

Overval op vleesbedrijf Palmpolstraat

Een vleesbedrijf aan de Palmpolstraat is woensdagochtend door twee mannen overvallen. Rond 11.00 uur kwamen de mannen, die zich voordeden als klant, het pand binnen en eisten onder dreiging van een wapen geld van een aanwezig personeelslid. Na de overval zijn de mannen te voet gevlucht in de richting van de Rudolf Nureyevstraat. Ondanks een uitgebreide zoekactie, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet, werden de verdachten niet meer aangetroffen. Wat er precies buit is gemaakt is nog niet duidelijk. Forensische Opsporing doet onderzoek naar de overval.

Signalement
Verdachte één was een man met een getinte huidskleur, tussen de 18 en 24 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.80 meter lang met een tenger postuur/. Hij had een net en verzorgd uiterlijk met een smalle neus en gaaf, glad gezicht. Hij droeg een wit T-shirt met ronde hals, een donker vest met een V-hals, een donkere broek en een donkergrijze hoed met rand.

Verdachte twee was een man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 18 en 24 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij had zwart kroeshaar tot in zijn nek, donkere ogen en donkere wenkbrauwen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *