Nieuws

Vrouw thuis overvallen in Corsicastraat

Woensdagavond is een vrouw overvallen in haar huis aan de Corsicastraat in Buiten. De bewoonster deed rond 22.15 de deur open toen er werd aangebeld, waarna de mannen haar bedreigden met een vuurwapen en de woning ingingen. Met buit vertrokken de overvallers. De vrouw raakte niet gewond, maar omdat de vrouw zwanger is werd besloten haar voor de zekerheid naar het ziekenhuis te brengen voor een controle. Na de overval zijn de mannen, vermoedelijk met een auto, in onbekende richting vertrokken. Wat ze precies buit hebben gemaakt is nog niet bekend. Bij de zoekactie naar de verdachten is lange tijd gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *