Kort nieuws

Politie maakt reconstructie van incident Dichterhof

De politie heeft een reconstructie gehouden in een woning aan het Dichterhof in het centrum van Almere Stad. Dit vond plaats in het kader van het onderzoek naar een incident wat in februari plaatsvond. 

Dinsdag 20 februari 2018 werd een 18-jarige man zwaargewond aangetroffen in een woning. Het ambulancepersoneel vertrouwde de situatie niet helemaal en schakelde de politie in. De man overleed uiteindelijk later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Om uit te sluiten dat er geen strafbaar feit is gepleegd, is besloten een onderzoek te starten. Kort na het incident werden al twee Almeerders van 18 en 22 jaar aangehouden die in de woning aanwezig waren.

Reconstructie
De politie heeft dinsdag en woensdag een reconstructie op de plaats van het incident gehouden. De reconstructie werd in een andere woning gedaan dan waar het slachtoffer werd aangetroffen. Vanwege het onderzoek was een deel van de parkeerplaats afgezet. De reconstructie ter plaatse is inmiddels afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *