Nieuws

Zwaargewonde man aangetroffen in woning Dichterhof

In een woning aan het Dichterhof in Almere Stad is dinsdagmiddag een persoon zwaargewond aangetroffen.

Dat gebeurde rond 15:15 uur. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat een 18-jarige man zwaargewond was geraakt. Hij is later met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelde direct een onderzoek in naar de achtergrond van het incident. Daarbij zijn twee personen van van 18 en 22 jaar die in de woning waren aangehouden. Wat hun rol precies is geweest is op dit moment nog niet duidelijk en wordt verder uitgezocht, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Ook is nog onduidelijk of er sprake is van misdrijf of niet.

Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben lange tijd onderzoek in de woning gedaan. Ook zijn agenten langs alle galerijwoningen gegaan op zoek naar mogelijke getuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *