Nieuws

Opnieuw autobrand in Landgoederenbuurt, mogelijk sprake van brandstichting

In de Landgoederenbuurt is afgelopen nacht opnieuw een auto in brand gevlogen. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

De brand brak in de nacht van maandag op dinsdag rond 02:40 uur uit in een voertuig dat geparkeerd stond aan de Middachtenlaan. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het voertuig fors beschadigd raakte. De oorzaak is naar alle waarschijnlijkheid brandstichting.

Tweede autobrand in korte tijd
In de nacht van vrijdag op zaterdag stond op dezelfde parkeerplaats aan de Middachtenlaan ook al een auto in brand. Mocht u tips of andere informatie hebben over deze branden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *