Nieuws

Gewonde bij steekpartij in Parkwijk

De politie heeft op donderdag 26 juli een 19-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident in Almere. Het incident vond in de nacht van woensdag 25 juli op donderdag 26 juli plaats aan de Haagbeukweg. De politie is nog op zoek naar mensen die het incident hebben zien gebeuren of meer weten over de toedracht.

Rond 01.45 uur ’s nachts werd de politie gealarmeerd over een gewonde man voor een woning aan de Haagbeukweg in Almere. Toen agenten arriveerden bleek de man een steekwond te hebben. Een traumaheli kwam ter plaatse om zorg te verlenen. De man is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. Op dit moment is hij niet in levensgevaar.

Onderzoek van de recherche heeft geleid naar een verdachte. Deze 19-jarige man is inmiddels aangehouden. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat zich precies heeft afgespeeld deze nacht aan de Haagbeukstraat wil de recherche graag spreken met getuigen. Tips kunnen bij de politie worden gemeld via 0900-8844 of via het meldformulier op politie.nl. Anoniem melden kan ook, via 0800-9000 of via Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *